5 начина да се сдобиете с джазовия брой на Нула32

списание Нула32
Списание Нула32 по време на пандемия (Видео)
14/04/2020
нула32
Артефир: Нула32 създава не само надежда, но и вкус
18/04/2020
списание Нула32
Списание Нула32 по време на пандемия (Видео)
14/04/2020
нула32
Артефир: Нула32 създава не само надежда, но и вкус
18/04/2020

5 начина да се сдобиете с джазовия брой на Нула32

Споделете

Докато любимите места от картата ни все още са затворени, предлагаме ви 5 алтернативни начина за сдобиване с физическо копие от джазовия брой на списание Нула32, а също и възможността да подкрепим няколко страхотни каузи:

1. Чрез посещение в Tart Bakery, Пловдив

Поради първостепенната важност на продукта си, пекарната е единственото място от мрежата на Нула32, което работи в момента. Можете да откриете джазовия ни брой там в понеделник, сряда и петък от 09:30 до 18:00 ч., а също и да си закупите от вкусните им кроасани или да си поръчате хляб и козунак за вкъщи. Адресът е ул. "Даме Груев" 34 а.

2. Чрез поръчка на книга от сайта на "Жанет-45".

В момент важи 20% отстъпка от коричните цени на всички книги на издателството, а при поръчка над 30 лева (с включената отстъпка), освен новия ни брой, ползвате и безплатна доставка. Предложението е само за поръчки през сайта на издателството и важи до 20.04.2020

3. Чрез поръчка на PHILLY тениска #PlovdivTogether2020

Като част от благотворителна кампания на бранда за набиране на средства, които да бъдат дарени на пловдивските болнични заведения и организации, борещи се с овладяването и намаляването на последиците по време на и след извънредното положение в България. Получавате джазовия ни брой заедно с всяка поръчана тениска.

4. Чрез присъединяване към Клуб Нула32

Получавате копие от джазовия ни брой за всяка поръчка на членска карта за оставщите три броя на списанието през 2020-а. Цената на членството за този период е 24 лв и включва персонализация на броевете, подарък към всяка нова кнжка от партньорите на Нула32, както и целогодишна отстъпка от 10% в гастро бар Multi Culti, ресторант thEATre и Пивоварница Каменица.

5. Чрез "Еконт"

Важи само по инициатива на настоящите членове на Клуб Нула32. Всеки желаещ може да ни изпрати две имена, телефонен номер и адрес на получаване на пощата - team@nula32.bg - и ние ще се погрижим персонализираното ви копие да стигне до вас в рамките на няколко работни дни като доствката е за сметка на получателя.

В момента, в който навън е безопасно и ситуаицята го позволява, джазовият ни брой ще ви очаква на добре познатите места.

Как се разпространява списание по време на пандемия? (Видео)

5 начина да се сдобиете с джазовия брой на Нула32
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!