5 корици за 5 години Нула32!

Ина Иванова
Рискът да бъдеш автентичен
10/08/2020
списанията
Празникът на Нула32 – триумф на списанията изобщо
30/09/2020
Ина Иванова
Рискът да бъдеш автентичен
10/08/2020
списанията
Празникът на Нула32 – триумф на списанията изобщо
30/09/2020

5 корици за 5 години Нула32!

5 корици
Споделете

„32 причини да обичаш Пловдив“ на Нула32 е първото издание в историята на българската периодика, чийто тираж се отпечатва в 5 корици.

Навръх петия ни рожден ден поканихме 32-ма безкрайно различни души да споделят с нас своята лична причина да обичат Пловдив. 32-те им кратки истории разказват града през техните очи - артисти, занаятчии, инженери, лекари, общественици, на 8 или 80-годишна възраст, тук или на другия край на света, обединени от любовта към мястото - единственото условие, за да сме го живели някога. 

Двадесет и първият ни брой празнува спомените и мечтите на хората, от които е направен градът ни - онова, което ни задържа тук, но и онова, което ни връща обратно. По раменете на бащите ни, в изчезналите улици от детството, в случайните разговори с напълно непознати, обяснили ни живота в едва няколко думи и парченца счупено стъкло. 

Търсете през септември!

„32 причини да обичаш Пловдив“ на Нула32 е първото издание в историята на българската периодика, чийто тираж се отпечатва в 5 различни корици. Всички те са подчинени на специално създадения за целта графичен знак и възпроизвеждат основата тема в броя. Автор - Раму Хамуд, анимация - Бухчев.

https://www.youtube.com/watch?v=kBP4EzjRaW0&feature=youtu.be

5 корици за 5 години Нула32!
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!