Кирил Иванов
Кирил Иванов
юни 30, 2021
Куизът на Нула32
Куизът на Нула32
юли 15, 2021

BECA организира обучение по фотография в Пловдив, Бургас и Варна

BECA

Before Creating Academy (BECA) организира първите си фотографски обучения извън София. Спирките на екипа на Академията ще са в Пловдив (31 юли – 1 август 2021), Варна (28 – 29 август) и Бургас (7 – 8 август 2021). 

BECA е фотографска академия, чиято основна цел е откриването и изграждането на автори в областта на фотографията. Споделят философията, че фотографията не е просто механизъм, технология или инструмент, а дълбок прочит на света и личен език на всеки автор.

Организаторите решават да поемат на път след поредица запитвания от фотографи от цялата страна. Мастъркласовете са предназначени за млади фотографи, които все още търсят мястото и обществото, сред които да се развиват като автори.

Академията дава възможност на любители и професионалисти фотографи да се обединят в два дни интензивна работа, обмяна на опит, знания и вдъхновение. Фокусът на обучението е върху документалната фотография, а лектор ще бъде основателят на BECA – Димитри Стефанов. 

“Документалната фотография е изключително сложна, дълбока и истинска материя. Тя е причината да се създава емоционална, непреходна фотография, която не ни оставя безразлични. Обучението ще наблегне на това какво наистина е тя, чрез теория и практика.”, споделят от Академията.

BECA

Програмата преминава в два последователни дни (събота и неделя), а с всички етапи и елементи може да се запознаете ТУК. За записване, информация, цени и срокове, можете да пишете през контактната форма https://bit.ly/3zQqni0 или директно на hello@beforecreating.com

BECA

Нула32 е медиен партньор на събитието в Пловдив.

* При невъзможност да се сформира група от минимум 7 човека, мастъркласът няма да се състои. Максималният брой участници е 20.


Подкрепете списание Нула32 с месечно дарение в Patreon!