Schneider Electric България получи наградата „Бизнес лидер на годината“

Петър Чиновски
02/08/2022
Plovdiv Jazz Summer
Много джаз и много любов в първия Plovdiv Jazz Summer
09/08/2022
Петър Чиновски
02/08/2022
Plovdiv Jazz Summer
Много джаз и много любов в първия Plovdiv Jazz Summer
09/08/2022

Schneider Electric България получи наградата „Бизнес лидер на годината“

Калина Петкова, мениджър Маркетинг и комуникации Шнайдер Електрик България ЕООД
Споделете

Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, получи отличието „Бизнес лидер на годината“ на осмото издание на Годишните бизнес награди на b2b Media. Ежегодният конкурс е признание за постиженията на компаниите в развитието на корпоративната социална отговорност, иновациите и устойчивото поведение.

Награда „Бизнес лидер на годината“

Schneider Electric България получи приза за цялостната си инвестиционна програма, която включва както проекти за разширяване и модернизация на собствените площи и мощности, така и инвестиции в квалификация за екипа и социално отговорни бизнес проекти, насочени към средата у нас. Ключова инициатива за компанията и директна инвестиция в българската бизнес среда е конкурсът за подпомагане на дигитализацията на българската индустрия „Стартирай 4.0“. Той се проведе в партньорство с Професионалната асоциация за роботика и автоматизация (ПАРА) и събра над 30 предприятия-участници. Отличени в него бяха „Куминяно Фрут“ и „Обединена млечна компания“, всеки от които получи пакет от три приложения за дигитализация в индустрията заедно с внедряването.

„За мен е чест да приема тази награда, защото в Schneider наистина се подхожда с визия,“ сподели на церемонията Калина Петкова, мениджър „Корпоративни комуникации“ на Schneider Electric България. „Помня добре времето, когато за хората беше повод за гордост и радост да споделят, че работят под ръководството на чужди мениджъри, и съм щастлива, че това вече не е така. И търговските ни операции, и производството у нас се ръководят от българи, които имат нужния размах и енергия за осъществяването на значими проекти. Печелим отличието „Бизнес лидер на годината“, защото нашите лидери са мотивирани и целенасочени да развиват както бизнеса на компанията, така и цялостната среда у нас“, допълни Петкова.

Награждаване

Идеята за провеждането на конкурса „Стартирай 4.0“ е естествено продължение на постигната Smart Factory сертификация на завода на компанията в Пловдив. Чрез конкурса добитата вече експертиза беше споделена с пазара и директно предадена към местните бизнеси. В допълнение Schneider Electric работи по партньорства с образованието и неправителствения сектор, а наскоро обяви и разширение на предприятието си у нас с три нови производствени линии. С това до средата на 2023 година екипът на компанията тук ще надхвърли 1000 души.


Още за Schneider Electric от Нула32 четете тук:

Шнайдерското правило

Schneider Electric инвестира в разширение на Умната си фабрика в Пловдив

Съчетанието между история и бъдеще е наше естествено амплоа


Заглавна фотография: Калина Петкова, мениджър Маркетинг и продажби © Schneider Electric

Schneider Electric
Schneider Electric
Лидер в дигиталната трансформация и енергийните решения и най-добър работодател на България за 2022 г., Schneider Electric е сред основните рекламни партньори на списание Нула32.
Schneider Electric България получи наградата „Бизнес лидер на годината“
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!