Бранд журналистика - новата услуга в портфолиото на Нула32

Споделете с нас история от живота на вашата компания,
а ние ще я превърнем в увлекателен разказ за нашите читатели!
Знаете ли къде се пресичат журналистиката и storytelling-а? В т.нар. advertorials или рекламно съдържание в по-дълъг формат, подготвено като журналистически материал и предоставящо информация за вашия бранд. Между страниците на списанието, както и онлайн вече може да попадне вашата история. Споделете с нас нещо любопитно, с което се гордеете – мил жест между колеги, подкрепа на кауза, доброволчество и екипна дейност, внедрена технология, услуга или продукт с добавена стойност. Всичко, което бихте искали да знаят читателите на Нула32 за вашата организация. Заедно с рекламата, която традиционно предлагаме, новата услуга в портфолиото ни ще даде възможност да надградите своето бранд присъствие.

Искаме да ви разберем и създадем за вас подходящо и отличаващо съдържание. За целта ще ви питаме много - като на интервю, за да научим подробностите и да сглобим вашата история в качествено текстово и визуално отношение.

Нашата аудитория е и ваша! Читателите на Нула32 са ваши потенциални клиенти, служители, почитатели. За тях е важно да знаят повече за компанията, от която купуват или за която работят. Този тип разкази са инвестиция в положителния имидж на бранда, защото извеждат на преден план визията и културата в компанията. Дават гласност на добрите практики спрямо служителите, но и извеждат цялостното поведение на организацията в обществото и отношението към темите в дневния ред на аудиторията.

С нетърпение очакваме да научим повече за вътрешния свят и подвизите на вашите екипи. Доверете ни се! Рекламата ни има нов формат, подходящ за цялостната ви content маркетинг стратегия. Запознайте се с досегашните ни материали тук.

Надигат се въпроси?

Попитайте ни, тук сме да отговорим и защото we know what you mean.

ads@nula32.bg