Добър ден, Живот!

От Пловдив с любов
20/02/2023
Джуркови
Три години галерия „Джуркови“
02/03/2023
От Пловдив с любов
20/02/2023
Джуркови
Три години галерия „Джуркови“
02/03/2023

Добър ден, Живот!

Десислава Десева
Споделете

Рубриката на...
ДЕСИСЛАВА ДЕСЕВА
професионален финансово-застрахователен консултант

Започвам тази статия с някои митове за животозастраховането, които ни пречат да: а) потърсим повече информация по темата; б) да се погрижим за себе си и близките си в случаите на риск за нашето здраве и стан дарт на живот в късни години.

„Всички са едни и същи – измамници“. Поставянето на общи знаменатели на база на слухове и непроверена информация е единствено пречка за това да имаме защитите, от които се нуждаем.

Среща с консултант = среща с някой, който ще ме застрахова. Консултантът е лице на свободна практика, което има лиценз да информира, консултира и предлага решения, като последното е на застрахователната компания.

„С тези работи само предизвиквам съдбата.“ Ако съдбата е в голямата си част това, което ние правим всеки ден, то тя не обича цялата отговорност да ѝ бъде предоставена. Грижата за нашето щастие е в наши ръце?! Това са митове, които са специфични за територията на нашата страна. В международен план важат следните факти:

  • В 98% от случаите срещата с консултанта е по негова инициатива.
  • Консултацията е обслужване и изграждане на доверие, но не и търговия.
  • В края на срещата взаимно ще решите дали и как продължавате.

Или: става дума за отношения – отношението Ви към Вашите близки; към настоящето; към Вас самите като човек, който носи отго ворност; отношението Ви към човека отсре- ща – Вашия консултант.

Последното е взаимоотношение за цял Живот. Ако сте имали късмета да срещнете „Вашия човек“ по отношение на защита на здравето и финансите си, това има само ползи… Защото всеки етап от живота носи различни рискове и възможности по отношение на Вашите финанси.

Вие избирате дали искате да проведете една такава среща и как бихте желали да я приключите. Аз ще я започна с „Добър ден, Живот!“

За контакти:
deseva.com
mail@deseva.com

Десислава Десева
Десислава Десева
Професионален финансово-застрахователен консултант
Добър ден, Живот!
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!