Двойна корица за брой № 20 на Нула32

Панайот Стефанов
Панайот Стефанов и Нула32 в новите “40 до 40” на Дарик
03/06/2020
седмият хълм
Защо… Седмият хълм?
05/07/2020
Панайот Стефанов
Панайот Стефанов и Нула32 в новите “40 до 40” на Дарик
03/06/2020
седмият хълм
Защо… Седмият хълм?
05/07/2020

Двойна корица за брой № 20 на Нула32

двойна корица
Споделете

Единственото издание за градска култура в Пловдив отбелязва двайсетия си брой "Седмият хълм" с ексклузивна двойна корица

Двайсетият брой на Нула32 представя малка част от поетите, без които духовният облик на града ни не би бил същият. Цитираме блестящата метафора на художника Атанас Хранов, който създаде площад от думи в градинката на Джумаята и издигна най-високия от всички градски хълмове – този на словото. Мислим си за всяко камъче и всяка буква, които през годините правят „хълмът да расте и да не може да стигне върха си“ (Веселин Сариев).

Опитахме се да осмислим невидимите и неизказани спойки между тях, да видим възможните полета, където те се срещат – срещат нас и всички останали живи и мъртви в едно...

двойна корица

За пръв път в близо 5-годишната си история на списание Нула32 отпечатва двойна корица. Тиражът на новия брой ще бъде разделен на две равни половини - по една за всяка от вариациите. Колекционерската втора корица е продължение на заявената от първата идея за поезията като най-високия от всички градски хълмове (по произведението на Атанас Хранов "Седмият хълм"). Съдържанието и зад двете корици е едно и също, а техен автор е Рами Хамуд.

Поради продължаващата извънредна обстановка в страната, официалното представяне на новия брой на Нула32 ще се проведе на 19.06.20 от 19:30 ч. на лятната сцена на Драматичен театър - Пловдив пред ограничена публика и при стриктно спазване на актуалните противоепидемични мерки. Пропуските за премиерата са вече изчерпани, а всички, които не успяха да се сдобият със своите, ще имат възможността да гледат живото излъчване на събитието във фейсбук страницата на списанието.

Апелираме за отговорно поведение и се извиняваме за неудобството. Тиражът на броя ще ви очаква на познатите места още на следващия ден.

двойна корица

Двойна корица за брой № 20 на Нула32
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!