Пивоварна Hills отбелязва 5 години на 18 и 19 септември

Разговорът ще продължи
08/09/2021
Защо… 32 причини да не обичаш Пловдив?
15/09/2021
Разговорът ще продължи
08/09/2021
Защо… 32 причини да не обичаш Пловдив?
15/09/2021

Пивоварна Hills отбелязва 5 години на 18 и 19 септември

Споделете

Hills Banquet се завръща с пълна сила след повече от една година. По случай петия си рожден ден, програмата е богата на преживявания на открито, прясно приготвена храна на бюфет, барбекю, жива музика, и разБира се, жива бира. В акомпанимент – как се вари бира на живо, игри за големи и малки, работилници, и музика от грамофони. Ще има и интересни поп-ъпи, които да разнообразят голямата зелена площ със списанията на Пловдив, сувенири, облекло, коктейли с бира, селекция вино за ценители и др. И в двата дни има организирано вело-приключение от Пловдив до Перущица от клуба UP Hills.

Събитието ще е изцяло на открито, на поляните в парка с гледка към Родопската яка. Територията е достатъчно обширна (10 дка) и организаторите ще спазват всички противоепидемични мерки за достъп и разположение на гостите и участниците в Банкета. Персоналът ще е с маски, ще има пътеки и план за придвижване в комплекса, ще има контрол върху натрупването на хора през барове и бюфети. Масите ще са с големи отстояния. А ето какво да очаквате, ако искате да сте част от празничната атмосфера на празника.

В събота акцентът е върху музиката. Ще се насладим на три яки банди на живо. Започва Майнише Blasmusik с репертоар от автентична баварска духова музика. Чудесен унисон към бирата с баварско качество и стил, и пловдивския дух на пивоварната. Продължават талантливите момчета от Le’Push – Пловдив. След подгряването отново сме на духова вълна с най-новото попълнение на Бразз Асоциация – The essential FUNK trombone. Очаквайте есенциален фънк-браз с плътен бас, остра като бръснач китара, ритъм с леко ориенталски привкус и арогантен тромбон. За още повече разкош, има и саксофон.

13:30 ч - 15:30 ч – Майнише Blasmusik
16:00 ч. - 17:20 ч. – Le’ Push
17:30 ч. - 19:00 ч. – The essential FUNK trombone

В неделя, за любопитните, технолозите ще покажат на живо, как се вари бира. Може да решите да станете домашни пивовари – Hills ще ви помогне да разберете дали това е за вас. Желаещите да се раздвижат, ще могат да участват в динамични, но ненатоварващи игри като: баланс с бира, скачане с чували, дърпане на въже, ходене на ръце и др. DJ Fukko ще се грижи за танцувалното настроение от грамофонни плочи. За работилниците и повече информация, може да откриете в събитието във Фейсбук.

Къде: Hills Brewery Park, гр. Перущица, местност Ленищата 459.
Кога: Начало от 11:00ч. Събота до 22:00ч. Неделя до 21:00ч.


Пивоварна Hills отбелязва 5 години на 18 и 19 септември
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!