Хълмът
Тепе над туризма
август 30, 2017
Защо… Светломер?
септември 24, 2017

Hills Beer празнува първия си рожден ден

Hills Beer празнува първия си рожден ден с качествена бира, вкусна храна и приятна музика в бирения парк на пивоварна Хилс в Перущица

На 23ти септември, в полите на Родопите, Hills Beer ще посрещне гостите си за първия си рожден ден. Локацията на събитието е бирения парк на Пивоварна Хилс, намираща се в самото начало на град Перущица. Разположени върху 6 декара, ще бъдат подготвени няколко тематични зони: за хранене, почивка, дансинг, бар и други. Подготвени са условия за игри и добро настроение и на най-малките. Пространството е подходящо да доведете и своите домашни любимци.

На същия ден от 15:00 до 17:00 са организирани турове на пивоварната за групи до 10 души. Предварителната регистрация за определен час е задължителна, за да бъдат структурирани посещенията.

Hills Beer
Hills Beer

От няколко бара ще се предлагат четири вида наливна и бутилирана бира, а именно познатите вече: класически баварски пилзнер – Pils, традиционно баварска пшенична бира – Weizen, пyшения лагер – Helles Rauch и новата сезонна бира, която ще бъде изненада.

За качествената и вкусна храна, организаторите ще се погрижат със специфични блюда за всеки вид бира – балансирана комбинация от баварски и български традиции.

Приятното музикално оформление също ще е основано около видовете бира Hills. А DJ-те заставащи зад пулта с тематичните си сетове са сред най-доказалите се на пловдивската клубна сцена – Skill, Visitor Q, Todd и Fukko.

Hills Beer

Заповядайте и Вие, за да се насладим заедно на българска крафт бира от независима пивоварна, създадена с най-висококачествени баварски технологии и по адаптирани рецепти по вкуса на основателите на Hills Beer.

Ще ви очакваме!

Наздраве!

– Екипът на Hills Beer

Подкрепете списание Нула32 с месечно дарение в Patreon!