Какво се продава в магазина на едно безплатно списание?

пеенето
Най-истинното и честно отражение
22/05/2020
Панайот Стефанов
Панайот Стефанов и Нула32 в новите “40 до 40” на Дарик
03/06/2020
пеенето
Най-истинното и честно отражение
22/05/2020
Панайот Стефанов
Панайот Стефанов и Нула32 в новите “40 до 40” на Дарик
03/06/2020

Какво се продава в магазина на едно безплатно списание?

магазин списание
Споделете

Какво ще откриете в магазина на списание Нула32?

Едва ли преди 5 години, когато се роди идеята за Нула32, сме си представяли, че то все още ще се разпространява свободно цели 20 тримесечия по-късно и че отгоре на всичко ще развиваме собствен мърч. Всички продукти в онлайн магазина на списание Нула32 са естествени продължания на преживяното в неговите броеве, много често придобили форма, благодарение на вас, нашите читатели. Тяхната единствена цел е да подкрепят идеята Нула32 като едновременно с това предлагат нещо стойностно в замяна. Верни на тази формула, решихме да ви разведем на кратка разходка по виртуалната ни витрина.

Абонаменти

Като всеки друг клуб, и нашият има за цел да обединява членовете си в нещо – в сходното ни градоусещане и в общата ни потребност от тази друга приказка за фона като детайл. Вече две години чрез Клуб Нула32, нашата нестандартна форма на абонамент, списание Нула32 е единственото в България, което отпечатва персонализирани копия от тиража за своите абонати. С други думи - вече близо 10 броя поставяме най-важното - нашата публика - на всяка своя корица. Привилегиите на членството включват още безплатна доставка до адрес, 10% отстъпка в онлайн магазина ни, както и други изненади от наши партньори. Повече информация - тук.

Принтове на корици

От няколко дни вече имате възможност да украсите дома или офиса си с любимата си корица на списанието! Направете подарък на себе си или зарадвайте ваш близък и подрепете следващите броеве на единственото градско списание на Пловдив - Нула32. Изберете любимата си корица, желания размер и вид на получаване (само принт или с рамкиране), а ние ще се погрижим за всичко останало.

Ако имате размер или вариант наум, които не виждате, не се колебайте да ни изпратите запитване в контактната форма или директно на team@nula32.bg.

Галерия:

Тениски

Тениските със заглавията на култовите ни броеве "Над нещата" и "Малкия Париж" се нареждат сред най-продавананите артикули не само в онлайн магазина ни, но и на поне няколко градски фестивала. За да затрудним избора ви още повече, създадохме и моделите "Нула32", "Безвремие" и "Cultura Trimona". Идеален момент да освежите гардероба си преди началото на лятото!

Галерия:

Галерия:

 • магазин списание
 • над нещата
 • малкия париж

Тематични аксесоари

 • Първият по рода си „Кратък календар на миналото време“ е визуално-художествен прочит на някога било-то. Колекционерското издание представя 13 избрани фотографии на Милан Христев от 1980-те в Пловдив и помирява хаотично пръсналите се в историята месеци и дати на миналото. В тези дванадесет забравени месеца събрахме думи и кадри, разказващи за нещата, случили се между датите от календара. Календар за изчезващото време. Кратък календар на всяко време.
 • Брандирана градска чанта тип „клъч“, подходяща за ежедневна употреба и официални поводи. Тематичен аксесоар за съхранение на лични вещи и новите броеве на любимото списание.
 • Книгоразделителите на списание Нула32 са намигване към характерната архитектура на къщите в пловдивския квартал Капана. Вдъхновени са от рисунките на художника Милена Мишева и са изработени от Ателие 42.

Галерия:

 • кратък календар
 • клъч нула32
 • клъч нула32
 • клъч нула32
 • Книгоразделители
 • Книгоразделители
 • Книгоразделители
 • Книгоразделители

https://www.youtube.com/watch?v=QfTamZ_O154&
Попитахме нашите приятели Християна, Весела, Николета, Христо и Пламен защо са част от общността на списанието и какво им носи това. Чуйте какво ни отговориха!
 • „Нула32“

Какво се продава в магазина на едно безплатно списание?
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!