Клуб Нула32 през 2021 г.

Бъдете част от следващия брой

Покана да бъдем заедно в идеята. Присъединете се към общността на списание Нула32 – поръчайте членството си за 2021 г. и се насладете на следващите ни броеве, създадени и отпечатани специално за вас.Избор на членство
Всички членове на Клуб Нула32
целогодишно ползват и следните привилегии:

 
„Да членуваш значи да участваш“ или какво е Клуба за неговите членове. Споделят Християна (№14), Николета (№11), Весела (№147), Пламен (№6) и Христо (№50):
 

 
 

Какво се случи през 2020 г.?

Въпреки обстоятелствата, не пропуснахме нито един срок за влизане в печат. Издадохме „Джазовия брой“, „Седмият хълм“, „32 причини да обичаш Пловдив“ и „На Широкото“.
Публикувахме общо 54 материала, подготвени от 14 автори. Открихме нова критическа рубрика. Проведохме първата си стажантска кампания. Разширихме екипа си.
През юни представихме първата си двойна корица, а през септември отпразнyвахме петия си рожден ден с първата петорна корица в историята на българската периодика въобще.
Получихме отличието за „Медии и комуникации“ в проекта „40 до 40“ на Дарик. Наредихме се сред финалистите в конкурса за Чиста журналистика на dir.bg. Попаднахме в 34-те медийни истории на Асоциацията на европейските журналисти.

Подрепете ни, за да продължим
сглобяването на градския пъзел заедно! 

ЧЗВ

 

 
1Защо да се абонирам, след като списанието е безплатно?
Съдържанието на Нула32 се разпространява свободно на хартия и онлайн. Членството в Клуба е доброволно и гарантира, че няма да пропускате нови броеве от поредицата. Носи добавена стойност като персонализация на копие от тиража, отстъпка в онлайн магазина ни, покани за събития и др. Клубът е и начин да продължим сглобяването на градския пъзел заедно и онова, което прави от Нула32 издание без аналог в България.
2Какво означава „персонализирано“ копие?
Персонализираното копие излиза от печатницата специално за вас, с двете ви имена на корицата и поредния номер на списанието от тиража. Това е нашият начин да ви благодарим за подкрепата и да поставим най-важното, нашият читател, на централно място на корицата на всеки брой на Нула32. И не се безпокойте, получавате и второ стандартно копие, което може да споделите с приятел или любим човек.
3Какво представлява онлайн членството?
Онлайн членството е удобен вариант да допринесете за създаването на списанието, ако например живеете извън България или просто го предпочитате пред физическия носител. Получавате броевете по мейла в деня на тяхното излизане. Без значение дали ни четете онлайн или на хартия, името ви ще бъде бъде включено в членската страница в началото на всеки брой заедно с имената на всички останали членове на Клуба.
4Кога излизат броевете?
Списание Нула32 е с тримесечна периодичност. Броевете ни излизат през март, юни, септември и декември и винаги са придружени от официално публично представяне.
5Мога ли да получавам персонализираните си броеве, както досега?
Членските копия от декемврийският ни брой през 2020 г. (№22) са последните, които ще се съхраняват до поискване в Галерия 28 в Пловдив и галерия Сан Стефано в София. От март, 2021 г. нататък членските копия ще се доставят безплатно до адрес. Ако все пак Галерия 28 или галерия Сан Стефано са предпочитаните от вас места за получаване, оставете ни бележка за това при приключване на поръчката и посочете техните адреси в полето за доставка. Галерия 28 се намира на ул. Железарска №29 в Пловдив, 4000, а галерия Сан Стефано на ул. Сан Стефано №22 в София, 1504.
6Как се случва доставката?
Списанията се доставят до пощенската ви кутия или охрана на ниво партер на посочения от вас адрес, без да е необходимо да излизате или да чакате куриера. За да е сигурна доставката, уверете се, че пощенската кутия е надписана, намира се на достъпно място и е с подходящ размер (Нула32 излиза във формат 16,3 х 26 см). При други обстоятелства, моля, оставете бележка при приключване на поръчката ви. В случай на невъзможност за доставяне, партньорите ни от куриерската фирма ще се свържат с вас, за да намерите решение на ситуацията.
7Имам невзети персонализирани копия от предходни броеве през 2020 г., как мога да ги получа?
Невзетите членски копия от предходни броеве съхраняваме в редакцията. Пишете ни на team@nula32, за да се уговорим за тяхното получаване.
8Как мога да ползвам членската си отстъпка?
Всички членове на Клуба могат да използват отстъпка от 10% в онлайн магазина на списанието. За целта е необходимо да влязат в потребителския си профил на nula32.bg, да добавят желания продукт в Количката си и да пристъпят към плащане. При завършване на поръчката отстъпката ще се отчисли автоматично от стойността на избраните продукти.
 


За корпоративно членство в Клуб Нула32 пишете ни на team@nula32.bg.


 
Ако желаете да допринесете за издаването на Нула32 с дарение на месечна база, можете да го направите чрез кампанията ни в Patreon:

Become a Patron!