Стани член на Клуб Нула32!

Какво друго е „Нула32“, освен едно печатно издание? На този въпрос трябваше да си отговорим, за да разберем какво в идеалния си вариант би включвал абонамента за него. Списание, което няма цена и се разпространява свободно почти навсякъде в няколко хиляден тираж. Попитахме се какво налага тази нужда, какво е онова, което изглежда вече е напуснало кориците му и по естествен начин само̀ проправя пътя си напред. Можем ли да го уловим под формата на абонамент или това вече е скучно и неефективно? Щрих от края на хартията, какъвто всички го описват, но ние ще отложим. Не защото ще се предадем, а за да се подготвим за новото начало.

В трите години на съществуването на „Нула32“ издадохме 14 броя и организирахме десетки представяния, публикувахме повече от 30 автори и разказахме над 150 истории. Превърнахме излизането на едно безплатно списание в събитие със стотици посетители. Създадохме общност. Макар и бавно, малко по малко вървяхме напред и останахме независими във всички смисли на думата. Не спряхме да правим това, което обичаме, както ни харесва, благодарение на което днес „Нула32“ е издание без аналог в България.

Учредяваме Клуб на списанието, защото това е логичният развой на случилото се дотук. Поредната стъпка по пътя към най-важния брой – следващия. И като всеки друг клуб, и този ще има за цел да обединява членовете си в нещо – в сходното ни градоусещане и в общата ни потребност от тази друга приказка за фона като детайл; в колективната ни нужда да осмисляме мястото по-добре, да го разбираме, а оттам и да го живеем пълноценно.

Това не е абонамент, а покана да бъдем заедно в идеята. Защото стойността на всичко това не би следвало да се измерва в числа, а във възможността да продължим сглобяването на градския пъзел заедно. По-бавно, по-внимателно и по-задълбочено. За да е накрая голямата картината толкова вълнуваща. Покана да бъдем себе си в този град на съзерцатели, мълчаливи улици и безкрайно време. Покана за следващия брой.

Добре дошли!

Какво ще носи членството в Клуб „Нула32“?

  • Предимство в разпространението на тиража

  • Запазено персонализирано копие с уникалния пореден номер на членската карта

  • Специален подарък към всяка от четирите книжки през 2019-та

  • Отстъпка в размер на 10% за продуктите в онлайн магазина на списание „Нула32“

  • Преференциални цени за всички спектакли на Драматичен театър – Пловдив

Цена на членството за една година – 32 лв.

Стани част от Клуб „Нула32“ и вземи членската си карта от павилиона на списанието на „Коледа в Капана“ от 21.12 до 25.12!