Мирослава Кацарова за джазовия брой на Нула32

Милчо Левиев
The man from Plovdiv
02/04/2020
Веселин Николов
Дамгосан с една дума
08/04/2020
Милчо Левиев
The man from Plovdiv
02/04/2020
Веселин Николов
Дамгосан с една дума
08/04/2020

Мирослава Кацарова за джазовия брой на Нула32

Мирослава Кацарова
Споделете

Джаз певицата и организатор на Plovdiv Jazz Fest Мирослава Кацарова публикува своите впечатления от джазовия брой на списание "Нула32" в личната си Facebook страница. Сърдечно ѝ благодарим за думите и за отношението, с което посрещна идеята ни да направим брой като този!

Ето и пълния отзив на Мирослава Кацарова:

Споделям с уважение и благодарност към дръзките и умни млади хора от 032 новия им брой, посветен на джаза! За първи път и дигитална версия на книжката, която ни очаква в добрата стара нормалност... Но днес може да четете текстовете и интервютата в нея онлайн!

Въодушевена съм, че в града ни живеят толкова интелигентни, образовани, отдадени на труда и мечтите си, решителни млади хора. При това лишени от провинциалност, което взе да става рядкост тук.
Браво на Панайот Стефанов и целия екип на 032! Благодаря на Vladislav Sevov за обстойния, обективен и честен обзор на Plovdiv Jazz Fest от създаването му през 2015 до сега! Признателна съм и на Vladislav Hristov за снимките и хубавото интервю с Бели, зелени и червени, което едва сега прочитам, направено точно след награждаването на легендарните джазмени на фестивала през 2018!
Много благодсря на Theodosii Spassov за хубавите думи и оценка, както и за силния му музикален дух в интервюто му. Винаги ме вдъхновява!
Споделям с вас, защото има какво да се прочете за джаза и отвъд него в Джазовия брой на 032!

https://www.facebook.com/miroslavakatsarova/posts/2823883424356593

Джазовият ни брой вече е достъпен за четене в платформата Issuu тук. Ако сте пропуснали онлайн премиерата му в събота вечер, гледайте я във Facebook страницата ни или в Youtube канала на Studio32.

В момента, в който навън е безопасно, персонализираните Ви членски копия ще Ви очакват в Галерия 28 в Пловдив и галерия Сан Стефано в София.

Заглавна фотография: Слав Анастасов и Хубен Хубенов

Мирослава Кацарова за джазовия брой на Нула32
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!