Нула32 през декември

„Нула32“
Клуб Нула32 – покана да бъдем заедно в идеята
07/12/2019
колекция списание
Спечели колекция от всички броеве на списание Нула32!
19/12/2019
„Нула32“
Клуб Нула32 – покана да бъдем заедно в идеята
07/12/2019
колекция списание
Спечели колекция от всички броеве на списание Нула32!
19/12/2019

Нула32 през декември

Споделете

„Отживелици“ е заглавието на брой № 18 на списанието за градска култура в Пловдив

Екипът на единственото издание за градска култура в Пловдив ще представи официално декемврийския си брой пред публика на 14 декември, събота, от 18:30 ч. в клуб "Петното на Роршах". Присъстващите на събитието ще са сред първите, които ще се сдобият с новата книжка на Нула32, след което „Отживелици“ ще бъде разпространен в мрежата от избрани места на списанието.

Освен на текстове от редакторите на списанието, читателите ще могат да се насладят и на участието на редовния гост-автор Катерина Георгиева, а също и на текст от Ина Иванова. За пръв път по страниците на списанието се появява Владислав Христов. Той разговаря с Петър Краевски за необходимостта от стойностен хумор и забравените смешки на пловдивчани. Пламен Четалязов също дебютира в Нула32 със спомените и фотогграфии на Бай Данчо - магическият старец с латерната от Стария град. 

По следите на отживелия градски живот

В дълбините си осемнайсетият брой на Нула32 крие вечно вълнуващата ни тема за времето и хората, лутащи се в опита да подредят важните неща в живота си. Разместваме рафта с носталгиите и си мислим за всичко, което някога е било неизменна част от съществуването ни. Питаме се защо вече не е. После го връщаме обратно. Разбира се – в добрия случай.

градска култура в Пловдив

Членовете на Клуб Нула32 ще могат да получат персонализираните си копия веднага след премиерата на броя,. Необходимо е единствено да заявят това предварително до петък, 13 декември, на адрес team@nula32.bg.

Всички, които желаят да се запишат в Клуба или да подновят членството си за 2020-а, ще могат да го направят по време на представянето, а също и на следващия ден от 12:00 до 19:00 в Галерия 28, където Нула32 ще гостува до 17 декември, вторник, включително. На 21-22 декември щанд на списанието ще е на разположение за целта и в Mall Plovdiv на третия етаж. Навсякъде ще имате възможността да се сдобиете и с останалите продукти от мърча на списанието.

Всяка покупка подпомага издаването на следващия брой на единственото издание за градска култура в Пловдив!


Какво е Клуб Нула32 прочетете тук
Поръчайте своят членска карта тук

 

Нула32 през декември
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!