Нула32 стартира партньорство с Връх

Медийният брой
Къде ще откриете Нула32?
30/05/2023
Мартин Йорданов
Социалната ангажираност не е постулат, който рамкираме на стената
02/06/2023
Медийният брой
Къде ще откриете Нула32?
30/05/2023
Мартин Йорданов
Социалната ангажираност не е постулат, който рамкираме на стената
02/06/2023

Нула32 стартира партньорство с Връх

Нула32 и Връх
Споделете

Поръчката на артикул от съвместната ни серия е още един от начините, по които може да подкрепите издаването на следващите броеве на списание Нула32.


Макар и единственият досега куиз върху броевете на Нула32 да беше истинско предизвикателство за нас и участниците, нашата награда като организатори беше да се запознаем с нови, усмихнати и любопитни млади хора! Едни от тях са Ралица и Илиян, които стоят зад приключението Връх.

Не става дума обаче за върховете на пловдивските тепета. Двамата са си поставили много по-високи стандарти – българските планински първенци. Във Връх Ралица и Илиян влагат желанието си да създават стойност у нас, като подкрепят таланта и златните ръце на българските майстори. Така започват да произвеждат изделия от естествена кожа на световно ниво, без компромиси с качеството на материалите.

„Правим това, което обичаме, и обичаме това, което правим. Решихме да поставим върха сами пред себе си този път, да се предизвикаме и да дадем стойност на идеята, в която вярваме“, разказват Ралица и Илиян. И тъкмо това съвпадение на ценности е причината да започнем да си партнираме с Връх в електронния магазин на Нула32!

Връх
Ралица и Илиян © Monica Hannig

Поръчката на артикул от съвместната ни серия е още един от начините, по които може да подкрепите издаването на следващите броеве на списанието в ръцете Ви. Нещо повече, партньорството ни с Връх е и страхотен пример за малкия бизнес, който също може да е съпричастен с каузите на качествената културна преса в България.

Връх
© Monica Hannig

А ако тази кауза не Ви е достатъчна, тук е моментът да кажем, че Връх ежегодно даряват и част от приходите си на Планинската спасителна служба към Българския червен кръст за осигуряване на екипировка и оборудване на хората, които се грижат за безопасността ни в планината. Какво повече можем да искаме от един бранд?


Разгледайте съвместната ни серия с Връх тук

Нула32 стартира партньорство с Връх
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!