Членувам в Клуб Нула32, защото…
март 6, 2020
Защо… Джазовия брой?
март 29, 2020

Онлайн премиера на джазовия брой

Скъпи приятели,

Както сигурно сте се досетили, предвид безпрецедентната ситуация, премиерата на джазовия брой, планувана за 28 март от 19:00 ч. в Bee Bop Cafe, се отменя. Представянето на най-новата ни книжка ще протече онлайн по същото време на живо в страницата на списание Нула32 във Facebook. Благодарение на опциите, които платформата предлага, ще имате възможността да задавате своите въпроси в коментарната форма и отново да участвате в събитието. Премиерите ни никога не са били възможни без Вашето присъствие и затова сме уверени, че с подкрепата Ви заедно ще преодолеем и настоящите трудности.

Списанието се печата, но към момента отлагаме разпространението на тиража за неопределен период от време. За да не нарушаваме традицията за получаване на копията Ви непосредствено след премиерата, след приключването на представянето онлайн в събота вечер ще споделим линк за свободно разглеждане и изтегляне на деветнайсетия ни брой. Въпреки това, веднага, щом компетентните органите решат, че навън е безопасно, джазовият брой ще Ви очаква на добре познатите места от мрежата на Нула32 в Пловдив и София, за да продължите колекцията си.

Същото важи и за персонализираните копия на 158-те членове на Клуб Нула32 през 2020-а. Още в първия работен ден на „Галерия 28“ в Пловдив и галерия „Сан Стефано“ в София ще можете да получите списанията си срещу предоставена членска карта. Всичко в пликовете Ви ще отговаря на мерките за дезинфекция. Очаквайте допълнителна информация за сдобиването с физическите Ви списания.

Дотогaва Ви предлагаме пълния архив от досегашните броеве на единственото градско списание на Пловдив в платформата Issuu. Всички текстове, пубикувани в Нула32 до момента, са достъпни и в сайта на списанието. Пожелаваме приятно четене и Ви призоваваме да оставите улиците празни – останете си вкъщи, за да се поздравим на някоя от следващите премиери.

Бъдете здрави и търпеливи!

Екипът на списание Нула32