Лято в Пловдив: как да оцелеем
юли 20, 2021
млади художници
„Ние сме романтични пънкари“
август 8, 2021

Куизът на Нула32 – отвратително труден, с два извънредни кръга и драматичен финал

Куизът на Нула32
След изключително оспорвана битка с два извънредни кръга отборът на “РУК” извоюва първото място в продължилия над 3 часа Куиз за Пловдив на списание Нула32.

Над 40 души се включиха в първия тематичен куиз за Пловдив върху всички 24 броя на Нула32 до момента. Отборите “Четливци”, “РУК”, “Връх”, “No chance”, “Камилите”, “Стилните културисти и културните стилисти”, “сБирщайн”, “Кореняка” и “Силистар” впечатлиха със знанията си за града като отговориха на над 50 въпроса, разделени в пет категории “Личности”, “Събития”, “Места”, “Градска култура” и “Нула32”. 

Интригата остана жива до самия край на събитието, след който отборите на “РУК”  и “Стилните културисти и културните стилисти” завършиха с равен актив от по 40 точки, следвани от “Четливци” и “Камилите” с по 27. След извънредния кръг с три отворени въпроса с повишена трудност равенството отново се запази и за да излъчат победител участниците трябваше да познаят годината, в която Константин Моравенов става първия пловдивски нотариус. Най-близо до верния отговор, 1875 г., се оказа отборът на “РУК”, а борбата за третото място спечелиха “Камилите”. Ето и финалното класиране:

“РУК” – 43 т. 

“Стилните културисти и културните стилисти” – 40 т. 

“Камилите” – 30 т. 

“Четливци” – 27 т.

“сБирщайн” – 26 т. 

“Кореняка” – 25 т. 

“No chance” – 24 т.

“Силистар” – 24 т. 

“Връх” – 15 т. 

Победителите от “РУК” спечелиха тридневни билети за един от най-чаканите фестивали това лято – ARTE Feastival във Велинград – с участието на Dubioza, Горан Брегович, Morcheeba и още много други, а “Стилните културисти” ще имат удоволствието да посетят Hills Brewery Park и да се запознаят с процеса на производство, както и да дегустират крафт бирите на Hills. Бронзовите медалисти от “Камилите” спечелиха абонаменти за списание Нула32 до края на годината. 

"РУК"
Отборът на „РУК“ с наградите – тридневни билети за ARTE Feastival във Велинград, грамота и стек крафт бира Hills
“Стилните културисти и културните стилисти”
“Стилните културисти и културните стилисти”, които спечелиха обиколка на Hills Brewery Park с дегустация, стек крафт бира и грамота.
“Камилите”
Отборът на “Камилите”, които спечелиха абонамент за 2021 г. за списание Нула32, стек крафт бира Hills и грамота.

Домакин на събитието беше Bee Bop Cafe. 


Подкрепете списание Нула32 с месечно дарение в Patreon!