Куизът на Нула32

BECA
BECA организира обучение по фотография в Пловдив, Бургас и Варна
01/07/2021
Лято в Пловдив: как да оцелеем
20/07/2021
BECA
BECA организира обучение по фотография в Пловдив, Бургас и Варна
01/07/2021
Лято в Пловдив: как да оцелеем
20/07/2021

Куизът на Нула32

Куизът на Нула32
Споделете

На кого е кръстен Девети пехотен пловдивски полк? Как се казва античният път, който свързва Сердика и Филипополис? Къде се намира “Седмият хълм”?

Идеята за куиз ни се върти в главата от много време и ето че най-сетне можем да ви поканим на първия тематичен куиз върху всички 24 броя на Нула32 досега. Заповядайте на 28 юли, сряда, от 19:00 ч. в Bee Bop Cafe и изпитайте знанията си за Пловдив с цели 50 въпроса, разделени в 5 тематични категории - личности, събития, места, градска култура и категория за историята на Нула32.

За да бъде битката истински свирепа, ето какви са наградите:

Първо място

Тридневни билети за ARTE Feastival с участието на Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba и много други. Фестивалът ще се проведе от 20 до 22 август във Велинград. Билетите включват вход за трите фестивални дни, заедно с повече от 40 участници и артисти на четири сцени.

Второ място

Обиколка на Hills Brewery Park с включена дегустация. Hills е крафт бира на независима пивоварна в близост до град Пловдив. Hills Brewery Park е домът на Hills beer, към който има ресторант, парк за отдих с езеро, детски кът и зоокът.

Трето място

Абонаменти за списание Нула32 до края на 2021 г., включващи 2 персонализирани броя на хартия (в комплект с 2 стандартни) през септември и декември, 2 безплатни доставки до адрес в цялата страна и 10% отстъпка в онлайн магазина на Нула32.

А как да участвате? Входът е свободен, нужно е единствено да съберете отбор (от 2 до 4 участници) и да се запишете на формуляра тук. Максималният брой отбори е 12. За всичко останало може да ни пишете на team@nula32.bg.


Куизът на Нула32
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!