Schneider Electric България се включва в„Технологии в бара“

Следваща спирка – Пловдивъ
30/01/2023
Февруари 2023 (бюлетин, бр. 18)
04/02/2023
Следваща спирка – Пловдивъ
30/01/2023
Февруари 2023 (бюлетин, бр. 18)
04/02/2023

Schneider Electric България се включва в„Технологии в бара“

Споделете

Февруарското издание на формата се провежда съвместно от ПАРА, Schneider Electric и B2N Additive Manufacturing Ecosystem София, 1 февруари 2023 г. На 9 февруари (четвъртък) в Пловдив ще се проведе новото издание на „Технологии в бара“, организирано от Професионалната организация по роботика и автоматизация (ПАРА) съвместно с Schenider Electric и B2N Additive Manufacturing Ecosystem. Изданието обединява експерти от иновативните индустрии, индустриалните производства и ИТ сектора. На него в неформална обстановка участниците ще споделят знания по темата „лийн“ (lean) под мотото Think lean, act lean, be lean! Регулярното събитие на ПАРА ще се проведе от 18:30 часа в 14 Steps | Fili-better-food (ул. „Лейди Странгфорд“ № 2, Пловдив център).

Входът е свободен и са поканени всички, които имат интерес в областта на дискутираните теми.
На събитието експерти в различни области ще поговорят за лийн методологията, която води до използването на по-малко труд, материали, време и физическо пространство за създаване на продукт с по-добро качество в сравнение с традиционните работни практики. Ще се обърне внимание на всички лийн измерения, които влияят на работния процес – мисленето, действието и цялостното функциониране на хора, системи и машини в унисон. 

Основните лектори на предстоящото издание на „Технологии в бара“ ще бъдат: Мария Топчийска – SC Performance & Digital Director, Schneider Electric / GCS Europe бивш директор на Умната фабрика на компанията в Пловдив. Мария е работила за производствени предприятия от различни сектори в страната и чужбина и притежава ценен опит като методи за измерване на времето (МТМ) и лийн обучител. Именно тя ръководи процеса за превръщането и сертифицирането на пловдивския завод като Smart Factory, което стана факт в края на 2019 г. Тя също е внедрила лийн в производството и ще сподели ценен опит по темата.


Теодор Стоянов – Метод мениджър в Schneider Electric. Теодор е пример за кадър, израснал в компанията, след като пътят му тръгва от производството, a понастоящем заема мениджърска позиция. Той ще представи ползите на лийн от гледна точка на своята длъжност.


Боян Пехливанов – основател и управител на B2N Additive Manufacturing Ecosystem. Боян ще разгърне темата за лийн практиките в производството през призмата на 3D технологиите. От него ще разберете за конкретното приложение на 3D технологиите – digital inventory (дигитална библиотека от резервни части, инструменти, помощни приспособления за автоматизация и обезопасяване на производството) и как с наличието на дигитален склад и 3D принт технология се оптимизират и дори елиминират процеси по доставки, престой на машините и монтажни дейности.


Допълнителна информация за събитието може да откриете ТУК.

Schneider Electric
Schneider Electric
Лидер в дигиталната трансформация и енергийните решения и най-добър работодател на България за 2022 г., Schneider Electric е сред основните рекламни партньори на списание Нула32.
Schneider Electric България се включва в„Технологии в бара“
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!