Победителите в конкурса на Schneider Electric за интериорен дизайн

арт позитив
Арт Позитив: Свобода
28/03/2022
Георги Божилов, „Композиция“, м. б. пл., Галерия Джуркови
Георги Божилов и огледалото на картината
26/04/2022
арт позитив
Арт Позитив: Свобода
28/03/2022
Георги Божилов, „Композиция“, м. б. пл., Галерия Джуркови
Георги Божилов и огледалото на картината
26/04/2022

Победителите в конкурса на Schneider Electric за интериорен дизайн

студио VOOD
Споделете

Състезанието „Елементи“ на Schneider Electric отбеляза рекорден брой участници – 29 студия и творци на свободна практика у нас участваха с реално изпълнени проекти. Голямата награда в конкурса спечели студио VOOD.

Станаха ясни победителите в конкурса за интериорен дизайн „Елементи“, организиран от Schneider Electric България, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт. В него участваха 29 студия за интериорен дизайн и архитектура, както и творци на свободна практика у нас. Този брой участници е рекорден и впечатляващ, защото те представиха вече реално осъществени и заснети проекти, а не 3D визуализации, направени специално за конкурса. Едно от основните условия в регламента на конкурса бе в дизайна на пространствата да са използвани ключове, контакти и/или други устройства за управление на дома от Schneider Electric.

Голямата награда печели студио VOOD.

Тя е безплатно пътуване до Испания и ексклузивно посещение в завод на Schneider Electric, в който се произвежда наградена с Red Dot за дизайн серия UNICA. Двама души от екипа на отличеното с второ място „Танне дизайн студио“ ще могат да се насладят на ексклузивно обслужване в бутиков комплекс Uva Nestum Wine & SPA в България. Със специалната награда – Apple таблет, Schneider Electric награди и проекта, получил най-много гласове от публиката. Тази година той е дело на студио „Стела 97“ за проекта New York, New York.

Журито на „Елементи“ беше в състав Кристина Маркова (търговски директор дистрибуция в Schneider Electric), Краси Капитанов (един от най-утвърдените дизайнери у нас) и Генчо Гоев – собственик на студио „Гоев” и националната платформа DIBLA.

© Танне дизайн студио

Кристина Маркова споделя:

„Постъпилите проекти бяха изключително равностойни, много оригинални и журито беше наистина затруднено. Критериите ни за оценка са фокусирани върху съществената роля на детайла за цялостното въздействие на интериора. Отчетохме още постиженията на кандидатите по отношение на оптимизацията на пространството, ергономията и оригиналността на решението. В унисон с ценностите на Schneider Electric журито взе предвид екологичността и природосъобразността на проекта, които наред с другите елементи се превръщат в неотменна част от стила ни на живот.“

Церемония по награждаването

Заглавна фотография: © Студио VOOD

Schneider Electric
Schneider Electric
Лидер в дигиталната трансформация и енергийните решения и най-добър работодател на България за 2022 г., Schneider Electric е сред основните рекламни партньори на списание Нула32.
Победителите в конкурса на Schneider Electric за интериорен дизайн
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!