Клуб Нула32

Повече от абонамент

Получавайте първи новите ни броеве директно до адрес в цялата страна!

Избор на годишен абонамент


Липсва ви брой на Нула32?
Вече може да попълните колекцията си!

Подкрепете Нула32

Ако желаете да допринесете за издаването на списанието с дарение, може да го направите регулярно на месечна база или еднократно със сума по ваш избор. В периода на активно дарителство се възползвате от привилегиите на степен "Класик".

Месечно дарение

Направете дарение

Еднократно дарение

Изберете сума на дарението

Направете дарение

Корпоративен абонамент

За корпоративен абонамент за Нула32 пишете ни на team@nula32.bg.

ЧЗВ

1Защо да се абонирам, след като списанието е безплатно?
Съдържанието на Нула32 се разпространява свободно на хартия и онлайн. Абонаментът за списанието е доброволен и гарантира, че няма да пропускате нови броеве от поредицата. Носи добавена стойност и привилегии като място на членската страница в печатното издание, куриерска доставка до адрес, отстъпка в електронния ни магазин, покани за събития и др. Абонаментът е пряка подкрепа за издаването на следващите броеве на Нула32.
2Как се доставят броевете?
Абонаментите се доставят с куриерска услуга срещу подпис на получател в делничните дни между 08:00 и 17:00 ч на територията на цялата страна. В деня на получаване очаквайте есемес известяване и обаждане от куриер. Имате възможност за онлайн проследяване на пратката и/или промяна на адрес. Цената на всички доставки е включена в абонамента. Уверете се, че адресът, който посочвате за получаване на списанията, е този, на който ще може да ги приемете лично. Може да променяте адреса си по всяко време от своя потребителски профил.
3Кога ще получа първия си брой?
Получаването на първия брой от вашия абонамент се определя от нашия издателски календар. Нула32 излиза през март, юни, септември и декември. Абонаменти, направени след 20-о число на месеца преди излизане на нов брой, започват от следващото издание. Например: Ако се абонирате на 25 февруари, първият брой, който ще получите, е юнският. Може да следите и управлявате абонамента си от своя потребителски профил.
4Какво представлява Онлайн абонамента?
Онлайн членството е удобен вариант да допринесете за издаването на списанието, ако например живеете извън България или просто го предпочитате пред физическия носител. Получавате броевете по имейл в деня на тяхното излизане.
5Как мога да ползвам отстъпката си в магазина?
Необходимо е да сте логнати в потребителския си профил на nula32.bg, да сте добавили желания продукт в Количката си и да пристъпите към плащане. При завършване на поръчката отстъпката ще се отчисли автоматично от стойността на избраните продукти.