Клуб Нула32

Повече от абонамент

Бъдете част от следващия брой!

Избор на годишен абонамент


Всички членове на Клуб Нула32 целогодишно ползват и следните привилегии:

 

Подкрепете Нула32

Ако желаете да допринесете за издаването на списанието с дарение, може да го направите регулярно на месечна база или еднократно със сума по ваш избор. В периода на активно дарителство се възползвате от привилегиите на степен "Класик".
 
 

Месечно дарение

Направете дарение

Еднократно дарение

Изберете сума на дарението

Направете дарение

 

Корпоративен абонамент

За корпоративен абонамент за Нула32 пишете ни на team@nula32.bg.

Какво се случи през последната година?


Подкрепете ни, за да продължим
сглобяването на градския пъзел заедно!

 

ЧЗВ

 

 
1Защо да се абонирам, след като списанието е безплатно?
Съдържанието на Нула32 се разпространява свободно на хартия и онлайн. Абонаментът за списанието е доброволен и гарантира, че няма да пропускате нови броеве от поредицата. Носи добавена стойност и привилегии като място на членската страница в печатното издание, куриерска доставка до адрес, отстъпка в електронния ни магазин, покани за събития и др. Абонаментът е пряка подкрепа за издаването на следващите броеве на Нула32.
2Защо отпадат персонализираните копия?
С оглед на обратната ви връзка, техническите несъвършенства на персонализациите и незадоволителните резултати от досегашния метод на доставка, се наложи да направим някои промени с цел подобряване на крайната услуга. През 2022 г. преустановяваме отпечатването на персонализирани копия и доставката им до пощенска кутия или охрана на ниво партер. От първостепенна важност за нас е да получавате броевете си безпроблемно и навреме, поради което оттук нататък всички абонаменти ще се доставят с куриерска услуга срещу подпис на получател. Мястото на членската страница, отстъпката в електронния ни магазин, месечният ни имейл бюлетин и поканите за събитията на Нула32 остават включени във всички абонаментни планове. Благодарим ви, че сте с нас!
3Как се случва доставката?
Абонаментите се доставят с куриерска услуга срещу подпис на получател в делничните дни между 08:00 и 17:00 ч на територията на цялата страна. В деня на получаване очаквайте есемес известяване и обаждане от куриер. Имате възможност за онлайн проследяване на пратката и/или промяна на адрес. Цената на всички доставки е включена в абонамента. Важно: От декември, 2021 г. преустановяваме доставките до пощенска кутия или охрана на ниво партер. Уверете се, че адресът, който посочвате за получаване на списанията, е този, на който ще може да ги приемете лично. Може да променяте адреса си по всяко време от своя потребителски профил.
4Кога ще получа първия си брой?
Получаването на първия брой от вашия абонамент се определя от нашия издателски календар. Нула32 излиза през март, юни, септември и декември. Абонаменти, направени след 20-о число на месеца преди излизане на нов брой, започват от следващото издание. Например: Ако се абонирате на 25 февруари, първият брой, който ще получите, е юнският. Може да следите и управлявате абонамента си от своя потребителски профил.
5Какво представлява Онлайн абонамента?
Онлайн членството е удобен вариант да допринесете за издаването на списанието, ако например живеете извън България или просто го предпочитате пред физическия носител. Получавате броевете по имейл в деня на тяхното излизане.
6Как мога да ползвам отстъпката си в магазина?
Необходимо е да сте логнати в потребителския си профил на nula32.bg, да сте добавили желания продукт в Количката си и да пристъпите към плащане. При завършване на поръчката отстъпката ще се отчисли автоматично от стойността на избраните продукти.
7Имам неполучени персонализирани копия от предходни броеве, как мога да ги получа?
Неуспешно доставните персонализирани копия от предходни броеве през 2021 г. се съхраняват до поискване, съответно в Галерия 28 в Пловдив (ул. Железарска №29 в Пловдив) и галерия Сан Стефано в София (ул. Сан Стефано №22). При други въпроси, свържете се с нас на team@nula32.