Благодарим ви!

Невена Пачеджиева
Време за зелени решения
14/10/2021
градски транспорт Пловдив
Неадекватният градски транспорт
17/10/2021
Невена Пачеджиева
Време за зелени решения
14/10/2021
градски транспорт Пловдив
Неадекватният градски транспорт
17/10/2021

Благодарим ви!

Споделете

Преди две седмици ви поканихме да се включите в читателската анкета на Нула32. В периода от 23 септември до 03 октомври регистрирахме отговорите на 109 души (или малко над 5% от аудиторията ни, съотнесена към настоящия тираж от 2000 копия). Попитахме ви как четете Нула32, с какво и как списанието влияе на начина ви на живот, какво ви харесва в него и какво – не. Резултатите ни дават ясна представа къде се намира Нула32 в момента и са безценен ресурс в плановете ни за дългосрочното му подобряване. Представяме ви част от изводите: 

„Бих се радвала да го чета повече от 4 пъти в годината“

Отговорите в първата секция ни разказаха за запознанството ви с Нула32 и навиците на четенето. Най-голям процент от респондентите следят списанието от самото му създаване, научили са за него от приятел или колега, предпочитат хартиеното издание и четат всички 4 броя в годината – все отговори, които ни зарадваха. Важна за нас е и мотивацията ви да четете Нула32 като водещата причина е „защото предлага качественото медийно съдържание и културна журналистика , следвана от „интересното и задълбочено представяне на темите.

„Не бих променила и буква от изданието“

Едни от най-важните въпроси бяха какво харесвате в Нула32 и какво по-скоро бихте променили. В отговор на първото питане на преден план излизат: изборът на теми за броевете; индивидуалността и ентусиазма на екипа, интервютата и рубриките ни за срещи с млади артисти и художествена литература; отчитате и нововъведенията във визуално отношение и тенденцията за публикуване на повече авторски илюстрации в последните ни два броя.

Мненията и препоръките за промени се обединяват около желанието за по-честа периодичност и по-голям обем на списанието, създаването на повече публицистични материали на обществено-политическа тематика и възможност за изпращане на писма до редакцията. По отношение на по-обхватното разпространение бихте искали да виждате Нула32 в повече учебни заведения и културни центрове, както и на повече точки в София и разширение на дистрибуционната ни мрежа във Варна. Регистрираме и проблемите, свързани с настоящия начин на доставка на абонаментните копия – тема, по която съвсем скоро предстои да предложим подобрения.

„Бих искал да мога да направя селекция от изминали броеве, които да закупя“

90% от анкетираните членуват в Клуб Нула32, защото искат да подкрепят издаването на списанието. Изключително ни радва и фактът, че близо 60% от общността ни подкрепя и други инициативи, свързани с медии и/или култура. Най-силно застъпената идея за бъдещето развитие на Клуба е организацията на регулярни месечни събития, предназначени само за членове, и по-директна комуникация с екипа на Нула32. 

Възможност за пряка подкрепа на издателската ни дейност са и покупките от електронния ни магазин. В него бихте искали да видите по-голямо разнообразие от тениски, стикери, значки и кожени изделия. Сред най-интересните ви предложения за нови артикули са тези за пощенски марки и крафт бира Нула32, както и за подаръчни ваучери на различни стойности. Няколко са отговорите за създаването на комплекти от стари броеве, които да се продават. 

„Според мен списанието е отражение на екипа, който стои за него. С този смисъл и бидейки голям фен на списанието, бих посъветвал да не се променя екипът.“

Благодарим на всички 109 души за обратната връзка и грижата, с която попълниха анкетата. Този септември отпразнувахме шестия рожден ден на Нула32 - списанието, в което се срещаме. Благодарим ви, че сте с нас!

Чантата “Балансьорът” спечели Димитър Вранчев. Честито!

Благодарим ви!
Използваме "бисквитки", за да предоставим по-добро разглеждане на сайта и да анализираме трафика. Използвайки уебсайта, се съгласявате с нашата политика за лични данни и бисквитки.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка!

Абонирайте се за месечния бюлетин на Нула32 и получавайте препоръки за внимателно подбрани събития и артефакти.

Вижте повече тук.

Marketing

Успешно записване! Благодарим!